Top 5 duurste auto’s huidige aanschafprijs

De top 5 duurste

Naar de International Amsterdam Motor Show komen tal van bijzondere auto’s. Van zeldzame klassiekers tot zeer bijzondere supercars, alles kan je er bewonderen. Binnen het aanbod auto’s dat je gaat zien zijn de klassieke Ferrari’s 250 de absolute uitschieters. Geen enkele van deze bijzondere klassiekers heeft een waarde onder de €3 miljoen. Kijken we naar de huidige aanschafprijzen van de modellen die gaan komen, dan komen we ook tot een indrukwekkend lijstje.

5. Pagani Huayra

De Pagani Huayra is één van de mooiste parels op de International Amsterdam Motor Show. Deze sportwagen kost zo’n €850.000,-, natuurlijk exclusief belastingen. Op IAMS kan je hem al bewonderen voor €22,50. De sportauto van de Italiaanse constructeur heeft een vermogen van 730 pk en gaat in 3,2 seconden van 0 naar 100 km/h.

4. Mercedes Maybach G650 Landaulet

De Mercedes Maybach G650 Landaulet heeft een prijskaartje van €886.274,-. Er zijn 99 exemplaren van deze stoere terreinwagen gebouwd en je komt ‘m dan ook niet snel tegen in Nederland. Natuurlijk is deze auto ondanks het stoere karakter voorzien van tal van luxe snufjes en ligt er onder de motorkap een V12 die 630pk levert. 

3. Koenigsegg CCXR

De Koenigsegg CCXR heeft een bijna legendarische status en ook het prijskaartje is gerust legendarisch te noemen.De prijs van deze sportwagen is dan ook een luttele €1.500.000,-. Deze hypercar komt met gemak boven de 400 km/h uit, maar daar betaal je dan ook naar. Net niet deze auto in je bezit? Gelukkig is deze te bewonderen op IAMS 2019.

2. McLaren P1 GTR

De McLaren P1 GTR is een sportwagen waar menig liefhebber van droomt. De hypercar is de opvolger van de F1, de iconische bolide van het merk. Van de McLaren P1 GTR zijn er maar 45 gebouwd, een echte parel dus die van 3 tot en met 7 april te bewonderen is in de RAI Amsterdam. En het prijskaartje? Voor zo’n €2.480.000 staat er één in je collectie. Of je komt hem natuurlijk checken op IAMS.

1. Bugatti Chiron

De Bugatti Chiron komt natuurlijk ook naar de International Amsterdam Motor Show. De opvolger van de Bugatti Veyron kost je maar €2.500.000 en is daarmee de duurste qua auto’s op basis van hun huidige aanschafprijs. Een ware nummer 1 die op IAMS gegarandeerd veel bekijks zal krijgen. Jij komt hem toch ook in het echt bewonderen?

Nog geen tickets voor de International Amsterdam Motor Show? Bestel dan nu je tickets en zorg dat je niets mist van deze spectaculaire autoshow!

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.