Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)
Selecteer een pagina

TopGear-stand met de nieuwe Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio!

TopGear naar IAMS

TopGear is aanwezig met een stand waar je de Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio van heel dichtbij kunt bewonderen. Je mag om de auto’s heen lopen, er in gaan zitten en je kunt zelfs een circuitdag met een Quadrifolgio winnen. Op de Nürburgring Nordschleife.

Wat moet je doen om kans te maken? Kom tijdens de IAMS van 29 maart t/m 2 april langs de TopGear stand, doe mee met de Quiz en wie weet win jij!

Wil jij weten wat je nog meer kan verwachten? Bekijk een preview van de bizarre showcar line-up!

Heb jij nog geen tickets? Tickets kosten aan de deur slechts €20,- Bestel je jouw tickets online dan profiteer je van een online voorverkoop korting. Klik op de button hieronder voor meer ticket info:

TopGear Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio
TopGear Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

International Amsterdam Motor Show 2019

Eerste International Amsterdam Motor Show druk bezocht, 58.245 bezoekers naar de RAI Amsterdam! Nu al staat de datum vast voor de 2e editie van deze show: het paasweekend van 18 tot en met 22 april 2019”.

Lees meer

T-Race widebody 350Z V2 aanwezig!

Ook liefhebbers van Performance tuning komen aan hun trekken tijdens de IAMS! In Hal 3 vind je autosport en performance tuning met een zeer gevarieerd aanbod waaronder ook de T-Race widebody 350Z V2!

Lees meer