Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020

Liefhebbers van snelle Mercedessen opgelet! Tijdens de International Amsterdam Motor Show volgend jaar in de Rai zal er een unieke line up van het Duitse topmerk verschijnen. Niet eerder stonden zo veel unieke Mercedessen en AMG’s bij elkaar. Het zijn er te veel om op te noemen, maar hieronder staat al vast een greep uit de selectie. Welke Mercedes missen we volgens jou nog in dit rijtje?

Mercedes CLK DTM Coupe en Roadster

Mercedes CLK DTM Coupe en Roadster

Deze Duitse toppers zijn aanwezig op de IAMS 2020. Welke mist er volgens jou in dit rijtje? Deel je mening via ons Instagram-account of Facebook-pagina. Wil je ze in het echt bewonderen? Bestel dan nu tickets voor de International Amsterdam Motor Show.

Deze Duitse toppers zijn aanwezig op de IAMS 2020. Welke mist er volgens jou in dit rijtje? Deel je mening via ons Instagram-account of Facebook-pagina.

  • Mercedes SL 65 AMG Black series
  • Mercedes CLK DTM
  • Mercedes SLR 722
  • Mercedes SLS AMG Black Series
  • Mercedes 190 Evo 2
  • Mercedes 500E
  • Mercedes G650 Landaulet
  • Mercedes SLR Roadster
  • Mercedes 300 SL Gullwing
De meest bijzondere Lambo collectie ooit

De meest bijzondere Lambo collectie ooit

De meest bijzondere Lambo collectie ooit Nog nooit vertoond! Op de komende International Amsterdam Motor Show zal het grootste Lamborghini paddock worden georganiseerd met de meest bijzondere Lambo collectie ooit vertoond in Nederland en ver daarbuiten. De meest...

VIP Preview Night

VIP Preview Night

VIP Preview Night De International Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 9 april feestelijk geopend met een speciale VIP Preview Night waar vele prominenten en influencers uit de vaderlandse automotive wereld aanwezig zijn. Ook tal van BN’ers, coureurs en deejays...

Tickets

Bestel EARLY BIRD tickets met 20% korting. Kom van 9 t/m 13 april 2020 naar de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam.

Updates

Volg IAMS op Social Media en ontvang updates, aanbiedingen en de laatste primeuers betreft de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.