Enige Minotto ter wereld - Exclusief bij IAMS

Bewonder de enige Minotto Barchetta ter wereld exclusief bij Amsterdam Motor Show. Het nieuwe Nederlandse automerk wordt exclusief verkocht bij Louwman Exclusive.

Vandaag kondigt International Amsterdam Motor Show aan dat de unieke Minotto Barchetta te zien zal zijn tijdens het evenement op 9 april t/m 13 april in de Rai Amsterdam. Dit is de eerste keer ooit dat de Minotto Barchetta met haar laatste updates, te bewonderen zal zijn voor het grote publiek. Journalisten vergeleken de auto, van Nederlandse makelij, eerder al met de iconische Ferrari F40 vanwege het schitterende uiterlijk en de rauwe, pure rij-eigenschappen.

Minotto is het geesteskind van de Nederlander Hans Teijgeler. Door het gebruik van de moderne materialen zoals koolstofvezel en aluminium weegt de auto minder dan 900 kilo en gaat van 0 naar 100 km per uur in 3 seconden. De combinatie van het prachtig klassieke uiterlijk met de moderne motor maakt de Minotto uniek. Het kostte Teijgeler dan ook 8 jaar om het concept te perfectioneren.

De Minotto Barchetta maakt haar opwachting op de Car Catwalk en is te zien in hal 7 van 9 t/m 13 april tijdens International Amsterdam Motor Show in Rai Amsterdam.