IAMS Preview Night

De International Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 9 april op feestelijke wijze geopend met een speciale VIP Preview Night. Op deze première avond vol entertainment en champagne zijn prominenten uit de Nederlandse autowereld aanwezig, naast tal van BN-ers, coureurs, deejay’s en opvallende influencers.

Koop tickets

Optimaal genieten

Geniet onder het genot van een hapje, glas champagne en het beste entertainment van de auto’s, activiteiten en stands in een rustige omgeving. Er zijn slechts 2.000 tickets beschikbaar en je hebt de kans hierbij te zijn en optimaal te genieten van al het moois dat Amsterdam Motor Show te bieden heeft.

IAMS Preview Night

De IAMS Preview Night is de perfecte gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje als eerste alle auto’s te bewonderen. Er is de gehele avond entertainment en het is mogelijk om de auto’s van nog dichterbij te bekijken en plaats te nemen achter het stuur of een keer een kijkje te nemen onder de motorkap.

Ook voor bedrijven en organisaties is dit een unieke kans om relaties uit te nodigen en tijdens een informele sfeer e.e.a. te bespreken. Kaarten voor de IAMS Preview Night zijn te bestellen via de ticket shop.

Voor het afnemen van meerdere kaarten (10+) kan je contact opnemen met de organisatie.

Tip: EuroBOB

's Avond genieten van een drankje en veilig naar huis? Reserveer dan een EuroBOB!