IAMS wordt groter dan groot

Naast de Hallen 1, 2, 3, 6, 7 en 8 in de Rai heeft de IAMS ook de vernieuwde Hal 5 toegevoegd en is IAMS met afstand de grootste auto show van Nederland!

Grootste autoshow van Nederland

De derde editie van International Amsterdam Motor Show belooft de grootste show tot nu toe te worden. Wegens de grote vraag heeft de organisatie deze maand besloten hal 5 (12.000m2) toe te voegen, waarmee het vloeroppervlak van de show maar liefst 64.000 m2 wordt. Het evenement beslaat zeven hallen met ruim 300 auto’s met een totale waarde van minimaal 150 miljoen euro.

Van exotic cars, supercars, oldtimers, moviecars en American cars tot Dakar voertuigen en simulatoren; er is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud, autoliefhebber of niet. Naast de indrukwekkende stands van onder andere Dakar en Rebellion met bijzondere auto’s, biedt Amsterdam Motor Show verschillende activiteiten voor het hele gezin. Zo is er een Action Arena met driftende BMW’s en racende Ferrari’s. Op de Car Catwalk worden de meest bijzondere auto’s getoond. En bezoekers kunnen zelf achter het stuur kruipen van een echte supercar of hun skills testen in de enige Formule 1 race simulator van Europa.