Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)

IAMS Updates

Le Mans Ford GT40 uit 1968 naar de IAMS

David Hart (eigenaar DHG Racing) wist deze auto begin dit jaar te bemachtigen en toe te voegen aan zijn prachtige collectie raceauto’s. Hij gaat samen met zijn zoon Olivier met de GT40 op Le Mans verschijnen om deel te nemen aan de bekende 24H Classic race.

Lees meer

Super Cars

Van Lamborghini tot McLaren en van Pagani tot Ferrari, de meest bijzondere supercars en hypercars uit heel Europa treft je aan tijdens de IAMS. Nog nooit zag je tijdens een indoorshow zoveel exclusieve sportwagens bij elkaar. Je ziet ze bij de merkenstands, de themapaviljoens of in de Live Action Area powered by Bleekemolens Race Planet.

Lees meer

Ferrari Collectie

De IAMS in de RAI Amsterdam (paasweekend 2018) zal de harten van elke autoliefhebber sneller doen slaan met classic cars, supercars en nog veel meer. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mogen we trots aankondigen, dat er een bijzondere Ferrari collectie te bewonderen zal zijn. Van 288 GTO tot en met de La Ferrari Aperta en van de F50 tot een one-off Pininfarina Rossa.

Lees meer

Nieuwsbrief IAMS Update

Meld je aan voor de nieuwsbrief IAMS Update en ontvang nieuws en updates omtrent IAMS – International Amsterdam Motor Show.

Voor de pers

Voor meer informatie kunt u bellen met
Ronald van den Broek (402 Automotive): 06 – 54 291 384