Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)
Selecteer een pagina

IAMS Updates

International Amsterdam Motor Show 2019

Eerste International Amsterdam Motor Show druk bezocht, 58.245 bezoekers naar de RAI Amsterdam! Nu al staat de datum vast voor de 2e editie van deze show: het paasweekend van 18 tot en met 22 april 2019”.

Lees meer

T-Race widebody 350Z V2 aanwezig!

Ook liefhebbers van Performance tuning komen aan hun trekken tijdens de IAMS! In Hal 3 vind je autosport en performance tuning met een zeer gevarieerd aanbod waaronder ook de T-Race widebody 350Z V2!

Lees meer

Thijs Timmermans naar de IAMS met primeur!

Ook Thijs Timmermans is van 29 maart t/m 2 april aanwezig tijdens de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam. Zij brengen onder andere de eerste Mercedes S63 AMG coupe facelift van Nederland mee!

Lees meer

Bos V8 Supercars aanwezig!

Van 29 maart t/m 2 april vind je tijdens de International Amsterdam Motor Show genoeg American Muscle! Zo ook de 2018 Ford F150 with BadAss Bos Stage 1 kit en 2018 Ford F150 Raptor with Hennessey Velociraptor Stage 1 kit van Bos V8 Supercars!

Lees meer

Onthulling 3000pk dodge viper en 1800pk ’68 camaro

Kom van 29 maart t/m 2 april naar de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam! Tijdens de IAMS vindt de onthulling plaats van twee bizarre dragrace auto’s: een 3000pk Dodge Viper en een 1800 pk ’68 Camaro! 0-100 km/u in 0,9 en de ander in 1,2 seconden!

Lees meer

HARC komt met machtig mooie klassiekers

Naast Performance cars, supercars en hypercars vind je van 29 maart t/m 2 april tijdens de International Amsterdam Motor Show ook de meest bijzondere/zeldzame en mooie klassiekers in de RAI Amsterdam!

Lees meer

Openingstijden IAMS

De International Amsterdam Motor Show vindt plaats van 29 maart t/m 2 april in de RAI Amsterdam. Donderdag 29 maart is de VIP Preview Night van 19:00 – 00:00. Vrijdag 20 maart t/m maandag 2 april zijn de publieksdagen en is de RAI elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 voor bezoekers!

Lees meer

IAMS Stands

Naast de showcars uit de IAMS Collectie zijn er natuurlijk ook diverse standhouders. Meer dan 60 standhouders bieden een mooi en gevarieerd aanbod aan de nieuwste modellen, de mooiste customized auto’s, horloges, art, banden, verzekeringen en nog veel meer.

Lees meer

IVA Driebergen verrast bezoekers Europahal

Bezoekers van Internationale Amsterdam Motor Show 2018 kunnen naast het aanschouwen van de vele fraaie auto’s zich ook vrijblijvend laten informeren over een kwalitatieve opleiding in o.a. de autobranche.

Lees meer

Breaking news: Bugatti Chiron aanwezig!

Naast de Bugatti Veyron van Hoefnagels en de Bugatti Veyron uit een privé collectie is ook de bizarre Bugatti Chiron van 29 maart t/m 2 april te bewonderen tijdens de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam!

Lees meer

RevWorks met RevRun deelnemers aanwezig!

Verschillende deelnemers van de RevRun (de door RevWorks georganiseerde performance car rally) nemen zeer bijzondere bolides mee! Van een Porsche RWB RUF BTR 3 tot een 1972 Datsun 240Z, een Audi TT RS, BMW E92 M3, Lexus ISF (met secret wrap), een Lamborghini Murcielago en Audi RS6!

Lees meer

Meerdere Fast & Furious auto’s aanwezig!

Meerdere Fast & Furious auto’s naar naar de International Amsterdam Motor Show! Van 29 maart t/m 2 april vindt er in de RAI Amsterdam op 30.000m2 een spectaculaire autoshow plaats die je niet mag missen! Zo zal de auto waar het allemaal mee begon aanwezig zijn: Brian’s Eclipse, maar ook Brian’s Supra, Toretto’s Dodge Charger en Suki’s Honda S2000! Mis het niet!

Lees meer

Bizarre showcar line-up tijdens de IAMS

Van 29 maart t/m 2 april vindt in de RAI Amsterdam de International Amsterdam Motor Show plaats! Een spectaculaire autoshow die je niet mag missen met een unieke mix aan Droomauto’s. Van zeldzame klassiekers tot supercars tot performance auto’s tot hypercars en meer.

Lees meer

BMW toppers naar de RAI Amsterdam!

Natuurlijk mogen BMW’s niet ontbreken. Zo bewonder je tijdens de IAMS de meest mooie en gelimiteerde klassiekers van de iconische supercar van BMW, de M1 tot een prachtige BMW 507 cabrio tot een originele BMW 3.0 CSL, maar ook de nieuwe M4 Competition van Mosselman!

Lees meer

Proefabonnement TopGear bij IAMS-tickets

Voor een meerprijs van slechts €7,50 krijg je bij een ticket voor de IAMS een proefabonnement op TopGear Magazine. Dat zijn 3 edities van het automagazine met de beste rijtests en de coolste achtergrondverhalen.

Lees meer

Nog meer Lamborghini Klassiekers uit privé-collecties naar de IAMS!

De liefhebbers van het merk Lamborghini komen sowieso al hun trekken met de nieuwste Huracan Performante, Aventador Pirelli Edition en de primeur van de door Novitec onder handen genomen Aventador S! Maar ook de liefhebbers van klassieke Lambo’s komen niets te kort. Bewonder ook de meest prachtige klassiekers uit privécollecties.

Lees meer

Lamborghini Aventador Pirelli Edition naar RAI Amsterdam!

Naast de meest mooie en bijzondere klassieke Lamborghini’s uit privé-collecties vind je ook de nieuwste Huracan Performante, de Lamborghini Aventador Pirelli Edition en de primeur van de door Novitec onder handen genomen Aventador S in de RAI Amsterdam tijdens de IAMS!

Lees meer

Speciale nieuwe Mercedes AMG GT C Edition 50 aanwezig!

Deze Mercedes AMG GT C is een speciale uitvoering ter ere van het vijftigjarig bestaan van AMG. Met zwart-chromen accenten, speciale donkere wielen, de Edition 50-badge en stoelen voorzien van speciale stiksels in ruit-design en opschrift GT Edition 50 in de hoofdsteunen is dit een hele gave uitvoering die je gezien moet hebben!

Lees meer

Lamborghini Huracán Performante aanwezig!

De Lamborghini Huracán zie je al niet vaak, maar de Huracán Performante al helemaal niet! Van 29 maart t/m 2 april vind je zowel de Lamborghini Huracán als de Lamborghini Huracán Performante in de RAI Amsterdam tijdens de International Amsterdam Motor Show!

Lees meer

Unieke Ferrari F12 TDF aanwezig!

Naast de One-off Ferrari Pininfarina Rossa, de LaFerrari Aperta, meerdere Ferrari 812 Superfast’s, de Ferrari F50 en 288 GTO en vele anderen vind je ook deze unieke Ferrari F12 TDF tijdens de International Amsterdam Motor Show.

Lees meer

Meerdere Bugatti Veyron’s naar de RAI Amsterdam!

Naast de Bugatti Veyron van Hoefnagels komt er nog een tweede Bugatti Veyron naar de IAMS. Deze Bugatti komt uit een privécollectie en of dit een grand sport of super sport is en in welke kleurencombinatie blijft nog een verassing tot het evenement.

Lees meer

One-off Ferrari Pininfarina Rossa aanwezig!

Naast de zeldzame en gelimiteerde Ferrari LaFerrari Aperta zal er ook een hele andere zeldzame Ferrari aanwezig zijn, namelijk de one-off Ferrari Pininfarina Rossa! Slechts één persoon op aarde kan vertellen dat hij of zij een Ferrari Pininfarina Rossa heeft.

Lees meer

Hele dikke line-up van VDM Cars aanwezig!

Van 29 maart t/m 2 april vind je een unieke mix aan droomauto’s in de RAI Amsterdam. Van zeldzame klassiekers tot supercars, performance auto’s tot Hypercars. Zo is er ook een hele dikke line-up van VDM Cars aanwezig!

Lees meer

Nieuwe Porsche 911 GT2 RS aanwezig!

Naast de gelimiteerde Porsche 959, Porsche 918, Rijkspolitie Porsches, 997 GT3 RS 4.0, Porsche Carrera GT, Porsche 911, 991 MKII 4.0 GT3 Touring en vele anderen Porsches en merken is ook de nieuwe Porsche 911 GT2 RS te bewonderen tijdens de International Amsterdam Motor Show.

Lees meer

Meerdere Rijkspolitie Porsches te bewonderen!

Naast de gelimiteerde Porsche 959, de nieuwe Porsche 911 GT2 RS, een Porsche Carrera GT, een Porsche 918, een Porsche 997 GT3 RS 4.0 en vele anderen zijn er ook meerdere Rijkspolitie Porsches aanwezig! Waaronder ook een Rijkspolitie Porsche 918.

Lees meer

Meerdere Ferrari 812 Superfast’s aanwezig!

Meerdere 800pk sterke Ferrari 812 Superfast’s aanwezig tijdens de International Amsterdam Motor Show. Op 29 maart t/m 2 april vind je maar liefst 2400pk (3 stuks) aan 812 Superfast’s in de RAI Amsterdam! Of het er meer dan 3 worden zie je op het evenement!

Lees meer

Le Mans Ford GT40 uit 1968 naar de IAMS

David Hart (eigenaar DHG Racing) wist deze auto begin dit jaar te bemachtigen en toe te voegen aan zijn prachtige collectie raceauto’s. Hij gaat samen met zijn zoon Olivier met de GT40 op Le Mans verschijnen om deel te nemen aan de bekende 24H Classic race.

Lees meer

Lamborghini Collectors Items naar IAMS

IAMS wordt een mix van heden, toekomst en verleden. Uiteraard kun je de nieuwste Lamborghini’s verwachten in de RAI, maar reken ook op bijzondere modellen uit het verleden. Uiteraard mag de Countach niet ontbreken.

Lees meer

Schaap en Citroen op de IAMS

Van 29 maart tot en met 2 april heeft Schaap en Citroen Juweliers een tijdelijke en exclusieve vestiging op de IAMS in de RAI. U bent van harte welkom!

Lees meer

Historische Auto Ren Club (HARC)

Naast de bijzondere Ferrari collectie met onder andere de one-off Pininfarina Rossa is ook de Historische Auto Ren Club (HARC) aanwezig tijdens de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam.

Lees meer

Ferrari Collectie

De IAMS in de RAI Amsterdam (paasweekend 2018) zal de harten van elke autoliefhebber sneller doen slaan met classic cars, supercars en nog veel meer. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mogen we trots aankondigen, dat er een bijzondere Ferrari collectie te bewonderen zal zijn. Van 288 GTO tot en met de La Ferrari Aperta en van de F50 tot een one-off Pininfarina Rossa.

Lees meer

Nieuwsbrief IAMS Update

Meld je aan voor de nieuwsbrief IAMS Update en ontvang nieuws en updates omtrent IAMS – International Amsterdam Motor Show.