Amsterdam Motor Show: 10.04.2020 - 13.04.2020 (RAI Amsterdam)

Veelgestelde vragen

Algemeen

Is de IAMS hetzelfde als de Autorai?

De Autorai beleefde de laatste editie in 2015, omdat de fabrikanten daarna besloten niet meer mee te doen. In 2018 is de IAMS opgestart om het gat te vullen dat de Autorai achterlaat. De focus is van de IAMS is breder dan de Autorai, omdat de IAMS zich ook richt op auto’s uit prive collecties, zowel bijzondere klassiekers als moderne supercars of performance auto’s. De IAMS is ook in oppervlakte kleiner omdat er minder grote stands van autofabrikanten staan. Deze staan er wel maar met een focus op exclusief of sportief.

Kan mijn auto ook op de IAMS staan?

De IAMS gaat zelf op zoek naar auto’s uit collecties, maar natuurlijk kun je altijd je auto aanmelden via info@amsterdammotorshow.com.

Tickets

Kan ik ook kaarten aan de deur kopen?

In principe is de show nooit uitverkocht, tenzij specifiek vermeld op de site. We raden je aan om tickets in de voorverkoop te kopen, de tickets zijn dan goedkoper dan aan de deur.

Toegankelijkheid

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

RAI Amsterdam is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoel gebruikers. De gangpaden van de RAI Amsterdam zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig. Mensen die in het bezit zijn van een officiële gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen zich melden bij de loge van de P7-parkeergarage, deze is te bereiken door de route P RAI 7 te volgen, van daar uit verwijzen wij naar de beste parkeerplaats. Ook met gehandicaptenparkeerkaart (GPK) geldt het reguliere RAI parkeertarief.

Het is mogelijk om via RAI Amsterdam een rolstoel in bruikleen te krijgen. Reserveren vooraf is noodzakelijk, stuur een e-mail naar frontoffice@rai.nl met:

Naam
Telefoonnummer
Datum van ophalen
Event/beursnaam
Een geldig legitimatiebewijs is nodig bij ophalen

Voor meer vaak gestelde vragen rondom uw bezoek aan de RAI, kunt u HIER (https://www.rai.nl/nl/veelgestelde-vragen/) meer lezen.

Zijn honden toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan in RAI Amsterdam. Assistentiehonden (hulphonden) zijn welkom, maar er gelden wel enkele afspraken. Neem hiervoor contact op met corcom@rai.nl.

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.