VIP Preview Night

De International Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 9 april feestelijk geopend met een speciale VIP Preview Night waar vele prominenten en influencers uit de vaderlandse automotive wereld aanwezig zijn. Ook tal van BN’ers, coureurs en deejays zijn aanwezig op deze avond met extra entertainment en champagne. We verwachten meer dan 2.000 aanwezigen en ook u heeft de kans hierbij aanwezig te zijn. Kaarten zijn hier te bestellen.

VIP Preview Night
VIP Preview Night
VIP Preview Night

VIP Preview Night

De VIP Preview Night is de perfecte gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje als eerste alle auto’s te bewonderen. Er is de gehele avond entertainment en het is mogelijk om de auto’s van nog dichterbij te bekijken en plaatst te nemen achter het stuur of een keer een kijkje te nemen onder de motorkap.

Ook voor bedrijven en organisaties is dit een unieke kans om relaties uit te nodigen en tijdens een informele sfeer e.e.a. te bespreken. Kaarten voor de VIP Preview Night zijn te bestellen via de ticket shop.

Voor het afnemen van van meerdere kaarten (10+) kan je contact opnemen met de organisatie.

De meest bijzondere Lambo collectie ooit

De meest bijzondere Lambo collectie ooit

De meest bijzondere Lambo collectie ooit Nog nooit vertoond! Op de komende International Amsterdam Motor Show zal het grootste Lamborghini paddock worden georganiseerd met de meest bijzondere Lambo collectie ooit vertoond in Nederland en ver daarbuiten. De meest...

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020 Liefhebbers van snelle Mercedessen opgelet! Tijdens de International Amsterdam Motor Show volgend jaar in de Rai zal er een unieke line up van het Duitse topmerk verschijnen. Niet eerder stonden zo veel unieke Mercedessen en AMG’s...

Tickets

Bestel EARLY BIRD tickets met 20% korting. Kom van 9 t/m 13 april 2020 naar de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam.

Updates

Volg IAMS op Social Media en ontvang updates, aanbiedingen en de laatste primeuers betreft de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.