Vol gas van start: IAMS 2024 opent met sensationele Preview Night!

Brullende motoren, champagne en de sterren van de autowereld schitterden tijdens de Preview Night van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) 2024 in de RAI Amsterdam.

Tijdens de Preview Night donderdagavond werden de deuren van dit evenement op spectaculaire wijze geopend met een scala aan prominenten uit de Nederlandse autowereld, BN’ers, coureurs, DJ’s en influencers die aanwezig waren. De avond was vol met optredens van DJ Donny, Wesley Bronkhorst, Frans Duijts, Quincy en Davy Keys. Deze avond was nog maar een voorproefje van de beleving die IAMS tijdens het Paasweekend te bieden heeft”, zegt Sjoerd van Stokkum, medeorganisator van IAMS.

5 dagen vol PK’s
IAMS belooft de komende dagen nog veel meer spektakel. Ontdek in 7 hallen de nieuwste supercars, bijzonderste classics & gaafste modified cars. Neem deel aan uitdagende activiteiten in de Esports Gaming Arena en geniet van heerlijk eten bij Tutto Pepe en Cervino. Bewonder opvallende auto’s van bekende sterren zoals Mo Bicep en Joel Beukers, en mis de bijzondere Toyota 2000 GT en de RB18 Formule 1 auto van Max Verstappen niet.

Een ervaring voor de autoliefhebber
IAMS biedt een echte beleving voor autoliefhebbers van alle leeftijden. Kinderen kunnen genieten van de kidscorner waar ze hun rijvaardigheden kunnen testen op een speciaal parcours met elektrische mini supercars, terwijl ze ook kunnen knutselen en zich kunnen verheugen op een bezoek van de Paashaas. Ouders kunnen ondertussen ontspannen op de horecapleinen terwijl ze genieten van een gezellige dag uit. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang.

Zin in een dag vol excitement? Koop je tickets voor het Paasweekend hier!

Vorig bericht
Racen tegen Kwebbelkop?

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.