Voor de echte durfals: meerijden met de Bleekemolens in de Action Arena

Wie tijdens het Paasweekend naar de International Amsterdam Motor Show in de Amsterdamse RAI komt, zal zich geen moment hoeven te vervelen. Buiten het enorme aanbod aan speciale auto’s, supercars en stands is ook de Action Arena weer aanwezig.

Lambo Collectie (© Christian Kalse)

De familie Bleekemolen

De Bleekemolens zijn back!

Op maar liefst 12.000 m2 kun je kijken naar live actie, racen, driften en nog veel meer. De bekende racefamilie Bleekemolen neemt een flink aantal van hun race-auto’s (McLaren, Lamborghini, Mercedes-AMG, Ferrari mee) mee naar de Rai, en niet alleen om naar te kijken. Driften met Ford Mustangs, racen met Ferrari’s en Lamborghini’s; in de Action Arena (hal 8) komt het allemaal voorbij. En voor de echte durfals is het zelfs mogelijk om mee te rijden in een van deze supercars.

Kortom, kom naar de IAMS en bestel nu je tickets met korting.

VIP Preview Night

VIP Preview Night

VIP Preview Night De International Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 9 april feestelijk geopend met een speciale VIP Preview Night waar vele prominenten en influencers uit de vaderlandse automotive wereld aanwezig zijn. Ook tal van BN’ers, coureurs en deejays...

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020 Liefhebbers van snelle Mercedessen opgelet! Tijdens de International Amsterdam Motor Show volgend jaar in de Rai zal er een unieke line up van het Duitse topmerk verschijnen. Niet eerder stonden zo veel unieke Mercedessen en AMG’s...

Tickets

Bestel EARLY BIRD tickets met 20% korting. Kom van 9 t/m 13 april 2020 naar de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam.

Updates

Volg IAMS op Social Media en ontvang updates, aanbiedingen en de laatste primeuers betreft de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.