Duitse tuner Brabus op IAMS 2019!

Brabus op IAMS

Brabus, de wereldberoemde Duitse tuner, komt ook naar de International Amsterdam Motor Show. Ze komen niet alleen, maar nemen drie heerlijk imposante kanonnen mee naar de RAI Amsterdam. De Duitse tuner heeft een aantal prachtige exemplaren op hun naam staan van gemodificeerde bolides van Daimler AG. Een ware aanwinst voor de meest spectaculaire autoshow van 2019.

De tuner neemt zoals gezegd 3 extreem bijzondere exemplaren mee uit hun imposante collectie. De Brabus Rocket 900, een omgebouwde S65 AMG, is één van deze parels. Met een prijskaartje boven het half miljoen is dit een wagen die je niet snel op de weg zal zien. Deze auto heeft een vermogen van maarliefst 900pk. Natuurlijk heeft deze wagen een indrukwekkend uitlaatsysteem met het brullende geluid dat deze auto toe komt. 

Naast de 900 is er nog een parel, de Brabus 700 4×4. De Brabus 700 4×4 is de final edition van de G-Klasse. Deze terreinwagen heeft na het werk van Brabus een Twin-Turbo V8 met een vermogen van 700pk. Van deze wagen zijn er maar 10 geproduceerd en ze kosten ongeveer €210.000,-. Je hebt dan wel een terreinwagen die maar 9 anderen ook hebben met de mooiste snufjes en extreem gewaagde kenmerken.

Het werk van de Duitse tuner in het echt bewonderen? Kom naar de International Amsterdam Motor Show van 3 tot en met 7 april 2019. Bestel je tickets nu!

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.