Nieuw: Car Catwalk op IAMS

Car Catwalk

International Amsterdam Motor Show 2019 zal een spectaculaire Car Catwalk hebben. Dit nieuwe onderdeel is powered by Den Hartigh. Op dit podium kan je elk uur verschillende topauto’s bewonderen. Om en om komen de meeste bijzondere en speciale bolides voorbij. Deze worden uitgebreid gepresenteerd aan het publiek en zullen gegarandeerd voor open monden van verbazing zorgen. De meest uiteenlopende auto’s komen voorbij op de Car Catwalk op IAMS. Je vindt de Car Catwalk in Hal 7 op IAMS 2019. Benieuwd waar je deze kan vinden? Check dan de plattegrond.

Tijdens de Car Catwalk zullen alle zintuigen aan bod komen. De spectaculaire auto’s zullen doen verbazen, bewonderen en enorme indruk maken op het publiek. Op de Car Catwalk worden de meest bijzondere auto’s extra mooi getoont worden aan het publiek. Horen, zien en ruiken. Elk zintuig zal worden geprikkelt. Op het podium komen bijzondere klassiekers, maar ook spectaculaire supercars. Denk aan een historische Bentley, maar ook aan een Mustang met een oorverdovend geluid door het tailormade uitlaatsysteem.

Zorg dat jij de Car Catwalk niet mist. Bestel je tickets voor IAMS 2019 nu!

Sfeerimpressie IAMS 2018

TIJDSCHEMA ZONDAG

11:00 uur
12:30 uur
14:00 uur
15:30 uur

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.