Amsterdam Motor Show: 03.04.2019 - 07.04.2019 (RAI Amsterdam)

Gelimiteerde Jaguar XE Project 8 aanwezig!

Gelimiteerde Jaguar XE Project 8 aanwezig!

De meest extreme performance Jaguar ooit!

De meest extreme performance jaguar ooit. De enige Jaguar XE met een V8. Maar liefst 80% van de onderdelen van de Jaguar XE Project 8 zijn aangepast ten opzichte van de normale Jaguar XE. Slechts 300 exemplaren worden er wereldwijd van gemaakt en 1 daarvan bewonder je van 3 t/m 7 april bij de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam!

Tickets met korting:

Mis het niet. De International Amsterdam Motor Show, van 3 t/m 7 april in de RAI Amsterdam! Bestel je tickets nu online en profiteer van een online voorverkoop korting!

Jaguar XE Project 8 IAMS 2019

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Bizarre showcar line-up IAMS 2019

Kom van 3 t/m 7 april naar de RAI Amsterdam voor de tweede editie van de International Amsterdam Motor Show! Een spectaculaire autoshow met een unieke mix aan droomauto’s. Van zeldzame klassiekers tot supercars tot performance auto’s tot hypercars en meer.

Lees meer
IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.